Aktuális

Gyűjtést kezdeményezünk egy speciális, gyermeksebészeti laparoscopos eszköz beszerzésére .

Olyan szükségessé váló sebészi műszereket kívánunk megvásárolni, mely eszközök a gyereksebészek munkáját segítik, és a sebészek mindennapi beavatkozás elvégzése során használnak. Jelenleg az amortizálódott műszerpark frissítése a célunk.

Vedd ki a részed a világ jobbá tételéből az Adományokkal!

Gyógyító Angyal Alapítvány

12600016 – 19407769 – 75991729

A gyűjtés állásáról az alábbi linken lehet tájékozódni: https://tamogatas.gyogyitoangyal.hu/

Gergő életmentő műtétje

Az összefogás erejében bízva kérünk segítséget. A 13 éves Gergőnek lenne szüksége támogatásra, gyógykezeléseinek fedezésére. A gyógyulása érdekében adománygyűjtést kezdeményezünk.

Gergő szülei mindig nagy családról álmodtak. Várva várt harmadik gyermekük Gergő, többszörös fejlődési rendellenességgel született 2010-ben és rögtön életmentő műtétre volt szüksége, majd a további évek során sok-sok operációra. Kisiskolás korában további műtétek vártak rá, majd folyamatos gondozásra és ellenőrzésekre kellett járnia a családnak. Állapotának sikeres stabilizálását követően sajnos 2022. év nyarán COVID fertőzést kapott és súlyos gyulladás miatt kórházba került, állapota sokat romlott. A vizsgálatok során kiderült, hogy vesekárosodás indult el nála, veseműtétre van szüksége.

Gergő szülei töretlen kitartással támogatják és segítik őt a gyógyulásban, mely kitartásban szeretnénk őket támogatni és erősíteni a családot ezzel a gyűjtési kezdeményezéssel. Egy nagyon drága, külföldön végezhető műtéttel és további gyógykezelésekkel Gergő esélyt kaphatna egy teljesebb, boldogabb életre, magára az életre.

Gergő kitartását és élni akarását mi sem példázza jobban, hogy állapotromlása ellenére a látókkal együtt folytatott tanulmányai során bepótolta a tananyagot, online tanulmányait kitűnő eredménnyel zárta. Melyhez ezúton is szívből gratulálunk Neki és üzenjük: „Nincs számodra lehetetlen Gergő!”

Bízunk benne, hogy az összefogással nagyban hozzájárulhatunk a gyógykezelések és a műtét fedezéséhez, ami szinte lehetetlen terhet ró a családra. Kérjük, aki csak teheti, támogassa Gergő gyógyulását! Még a legkisebb hozzájárulás is nagy segítség lehet a 25 milliós összeget is meghaladó műtétre és ezt követő gyógykezelésre.

A támogatásokat a Gyógyító Angyal Közhasznú Alapítvány bankszámlaszámára tudjátok utalni,
„Gergő gyógyulása” közleménnyel.

Bankszámlaszám: 12600016-19407769-75991729

Adószám: 18407859-1-06