Programjaink

 • Intézetben kezelt gyermekek gyógyításának támogatása:
  Évek óta kiemelt programunk a beteg, intézetben kezelt gyermekek kórházban való tartózkodásának könnyítése. A Gyógyító Angyal Alapítvány adományozásainak fókuszában a gyermekegészségügy fejlesztése szerepel. Immáron 9 éve támogatjuk az intézetben kezelt kis betegek gyógyulását.
 • Idősotthonok megsegítése:
  Országszerte különleges táplálkozási igényt kielégítő tápszerekkel támogatjuk az idősotthonok lakóit.
 • Adományok gyűjtése
  A közösségi adománygyűjtéseink izgalmas és kreatív folyamatok, mely nagyszerű lehetőséget teremtettek a szervezetünk körüli támogatói közösség építésére!
  Adományok kedvezményezettjei elsősorban a fogyatékkal élők, rászoruló családok, Covid 19 járvány miatt elárvultak.
 • 4en a Kéken
  A sportolók célja: végig futni az Országos Kéktúra útvonalán váltóban. Minden kezdeményezésük nemes ügyet szolgál. Alapítványunk feladata a 4 amatőr futó céljainak támogatása, a jótékonysági gyűjtés koordinálása és az átlátszóság biztosítása.
 • Egészségügyi szűrések:
  Rendszeresen szervezünk prevenciós jellegű térítésmentes szűrővizsgálatokat iskolások részére, melynek célja a gyermekkori betegségek korai felismerése. Gyermekeink egészsége a mi mai befektetésünk a jövő társadalmába, hiszen a hatékony és minőségi gyermekkori prevenciós program az egészséges társadalom megalapozását jelenti.
 • Jótékonysági munkára nevelés:
  Alapítványunk célkitűzése, hogy a gyermekeket, fiatalokat már korán bevonja az önkéntes tevékenységbe, kialakítsa bennük a jótékony munkára való igényt. A gyermekek örömmel vállalt önkéntes tevékenysége lehetőség arra, hogy a felnövekvő nemzedék érzékenyen reagáljon a sérülékeny csoportok problémájára, ismerje segítségnyújtás útjait.
  Lehetőséget biztosítunk a középiskolásoknak az érettségihez szükséges közösségi szolgálat teljesítéséhez.